Hoorzorg Bakker sponsort HCSC JO8-1

Hoorzorg Bakker is trotse shirtsponsor van het HCSC jeugdelftal JO8-1, we hopen dat jullie een mooi seizoen tegemoet gaan. We wensen jullie veel succes en veel plezier aankomend seizoen!

Welkom bij Hoorzorg Bakker

Hoorzorg Bakker is een zelfstandige onderneming waar u geholpen wordt door een StAr erkende audicien.
Uw vak audicien Erik Bakker staat voor kwaliteit en vakmanschap binnen de audiciens-branche.

Al bijna 40 jaar is hij het gezicht in de kop van Noord-Holland voor de zorg van uw oren. Vanaf januari 2015 is hoorzorg Bakker te vinden aan de Baljuwstraat te Den Helder en op vrijdag ook in Den Burg op Texel.

Erkend audicien Erik Bakker wordt ondersteund door zijn dochter Marianne welke ook de opleiding audicien met goed gevolg heeft afgerond. Dit familiebedrijf heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Welkom bij Hoorzorg Bakker
Criteria

Criteria

Ik ben niet doof, je moet gewoon wat harder praten!! Dit is een veel gehoorde uitspraak. Wanneer u of uw naaste denkt dat u minder goed alles waarneemt is het verstandig om een gehooronderzoek te laten doen. 

Lees meer

 

 

 

Vergoedingen

Vergoedingen

U komt in aanmerking voor vergoeding als er sprake is van een revalideerbaar oor met tenminste een gehoorverlies van 35 Db, gemeten bij een frequentie van 1.000, 2.000 en 4.000 Hz ongeacht het functioneren van het andere oor.

Lees meer

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Helaas ontstaat gehoorschade maar al te vaak tijdens het genieten van uw favoriete hobby. Laat u voorlichten over de diverse beschermers. Voor gebruik op de werkvloer, als anti snurk, op de motor etc. etc.

Lees meer

Passende oplossing

Stunten met hoortoestelprijzen doen wij niet.
Voor ons is het belangrijker dat u de deur weer uitloopt met een passende oplossing zodat u weer goed kunt horen.
Vertel me meer
Passende oplossing